D-Fense


* 5-voudig Vlaams (2006-2007-2008-2009-2010) en 4-voudig Belgisch (2006-2007-2008-2009) kampioen disco small group
* vice-Vlaams (2009), vice-Belgisch (2007), Vlaams (2007-2010) en Belgisch (2008-2010) kampioen hiphop small group

vrijdag, januari 11, 2008

Bellewaerde ft. D-Fense (en ze hebben het gehoord, daar!)

Het leven van een coach is zwaar. Eindigde ik daar mijn vorige post niet mee? Dan zal het wel ergens kloppen... Enfin, nadat we deze zomer handig de jaarlijkse Wallebe-veldtocht hadden ontweken, kon ik het noodlot niet langer uitstellen. Gelukkig was het strijdterrein iets dichter bij huis dit keer: Bellewaerde. Ieper. In de winter. Tijdens de dag van de VTM-kerstparade. En dan nog enkel met de D-Fense-vrouwen!!! Een medaille voor moed en zelfopoffering voor onderstaande persoon, graag...

WANT: jullie waren stout. Foei. Het begon nog kalmpjes aan, een beetje gekalmeerd na de boomerang (2x) en dienen vogel (die smerig keek). Maar toch: de schaatspiste terroriseren, hoe durven jullie! We moeten dringend eens een klapke doen over evenwicht. En coördinatie. Ik heb het wel gezien hoor, daar... langs de kant.

VERVOLGENS: de theekopjes terroriseren. Dubbel foei. Want die dingetjes moeten niet alleen héél hard werken, ze zijn bovendien uit hun winterslaap gehaald!!! En ze zijn niet berekend op zeven quasi-volwassen persoontjes, ook al zijn het maatjes 34. Leuk detail: als je je ogen dichtknijpt, zijn het net de zeven dwergen. Hihi.

TENSLOTTE: de ergste schanddaad van allemaal. Triple foei. Wie op het idee van een doop is gekomen, is behoorlijk gaga... Akkoord, onze nieuweling heeft het ultieme waterballet in Wallebe, toen Sixflags (na die dag was het park nooit meer hetzelfde) gemist, toen een volledig team onder sop ging... Dubbel akkoord, ook aan de Evelien-behandeling in datzelfde Wallebe één jaar later (protest? Dan maar met de kont op de waterspuiter) is ons Kimberly ontsnapt. Maar om ze daarvoor in Bellewaerde in de kunstsneeuw / schuim / rondvliegende viezigheid te duwen? Ik herhaal: FOEI IN HET KWADRAAT!!! Ik zou zoiets nooit durven voorstellen.

NA VEEL OMWEGEN: eigenlijk was het best wel leuk... (Alhoewel we toch een heel klein beetje Renzo misten). Maar al dat gedoe dient eigenlijk om het volgende te melden...

Aan alle lezers: see you on the floor in 2008!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten