D-Fense


* 5-voudig Vlaams (2006-2007-2008-2009-2010) en 4-voudig Belgisch (2006-2007-2008-2009) kampioen disco small group
* vice-Vlaams (2009), vice-Belgisch (2007), Vlaams (2007-2010) en Belgisch (2008-2010) kampioen hiphop small group

zaterdag, oktober 01, 2011

?








To dance, or not to dance?


That's the question.

15 opmerkingen:

  1. Not! Jullie disco is passé, en in hiphop moeten we jullie niet.

    Dus doe geen moeite.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mel : wat dacht je van we gaon der u ne keer van geven ;)
    Aangezien dat je actief bezig bent op onze site moet er toch iets zijn die u boeit aan ons, nietwaar?

    greats Mel

    ohja en nog iets :) als je dan toch zo'n uitgesproken mening hebt , vermeld dan gewoon je naam é

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Manmanman, wa ne lowlife hier zeg. En dan, onze disco is passé en 'jullie' moeten onze hiphop niet... What makes you think we give a shit? Voor u zeggek 'ja' tegen diarree. Get a life.

    Naika

    BeantwoordenVerwijderen
  4. en dan het altijd voorkomende fenomeen, van anoniem te zijn als je echt een grote persoonlijkheid wilt zijn met wa daj allemaal verklaart é menske dan moetje une naam deronder zetten anoniem zijn is zo LAF. Mss wel bang om later hard aangepakt te worden é door diene disco die passé is en diene hip hop die massas wel keer heel verassend zou kunnen zijn :) tzou mij niet verbazen moest er jaloezie achter schuilen achter héél u verkondiging ANONIEMPJE
    Mel !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Verrassend? Laat me niet lachen.

    Waar gaat jullie lerares dat gaan halen? Of vraag ik beter: van wie???

    Volgens mij komt daar geen deftige move uit. Dus waarom jullie daar als een bende groupies achter lopen, geen idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mo ki et echt bitje gehad met gij :) Wanneer daj geen leven hebt é ga dan liever gaan werken of studeer dat zal je mss nuttig maken, of ben je zo iemand dat dansen zijn leven is , eigenlijk gewoon een flauw excuus omdat je niets anders weet of kunt ,maggek der u op wijzen dat Joke al die moves netjes uittest en helemaal niet vna iemand anders heeft , we don't give a shit als je gij daar anders over denkt :) mss ben je gewoon te dom om te beseffen dat je reacties nutteloos en qua inhoud compleet onterecht zijn :) ! JALOEZIE TROEF !!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Liefste anoniempje:

    "Waar gaat jullie lerares dat gaan halen? Of vraag ik beter: van wie???"

    Naar mijn weten heeft d-fense in al die jaren nog maar 1 coach gehad. Namelijk Joke Verfaille. Alle routines die ze gemaakt heeft de afgelopen jaren komen enkel en alleen uit haar hoofd!
    En wees maar gerust , in da kopke van haar zit er veel meer dan dat je denkt!
    Dus ik stel voor dat je eens naar een training komt kijken ! Elke vrijdag van 21-23u!

    "Not! Jullie disco is passé, en in hiphop moeten we jullie niet."

    Tuurlijk is disco passé! Want we dansen namelijk geen disco meer! (Dat noemt men logisch redeneren)
    En voor hiphop ga je toch nog een jaartje op onze kop moeten kijken. Met of tegen je zin!
    Maar ik snap de frustratie : efkes denken dat je van ons af was en ons dan toch opnieuw zien op de inschrijvingslijst!

    "Dus doe geen moeite"

    Stomme reactie op blog = Dat werkt Motiverend!

    Gebruik volgende keer wel geen te moeilijke woorden :

    Een `groupie` (afstammend van het Engelse groups, oftewel bands) is een zeer trouwe fan (meestal een van Antwerpen) van een groep of bekende dansschool. Een groupie is een fan (maar hoeft dit niet te zijn) van een bekend persoon waar hij/zij intimiteit bij zoekt (fysiek of emotioneel).



    Kom gerust de volgende wedstrijd eens praten!
    Zalig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar!


    Renzo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jullie zijn zooo verdomd klef, iedereen wordt er misselijk van. Geen wonder dat het muisstil blijft wanneer jullie de vloer opgaan. Schaamtelijk!

    Of nee, wacht, zou het door jullie arrogantie zijn? Andere Belgische dansers zijn te min om tegen te spreken, nietwaar?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. jaa arrogantie ja :) wij hoeven geen applaus we staan toch mooi eerstes in de ranking , kheb ook geen applaus gekregen alsk mijn diploma had maar kheb het toch maar netjes mss moet jij dat ook eens proberen zoiets waar dat je u kunt mee bezighouden arrogantie mijn gat ja :) den eersten keren dak jou tegenkom zouj wel keer de arrogantie kunnen ontmoeten tss jaloese tinke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Pfff. Mensen beledigen, daar zijn jullie goed in. Wel, hou jullie vast. D-fense is: één oude slome, één domme dikke, één stiekeme homo, één snobistisch trutje, één luid stel tetten en één meelopertje. Samen zes wannabes.

    Zoek lekker zelf uit wie wie is, als dat lukt. Hopelijk ben je daar even mee bezig, zodat jullie geen tijd meer hebben voor iets anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Stilte? Blijkbaar een doordenker.

    Toch nog een voordeel: het mentale geval hebben jullie al buitengesmeten, dus de som van jullie iq is gestegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Is het nu echt nodig om zo'n domme reacties te plaatsen op een blog van een dansgroep die verdomd gemotiveerd en super enthousiast is? Als je niets van hen moet hebben, is het zeker niet nodig constant hun website te bezoeken. Blijf dan weg. D-Fense is NIET arrogant. Wij van DOLLYWOOD (zo'n passé disco small group UIT... JAWEL... ANTWERPEN!) houden van D-Fense. Zij waren even goed onze concurrenten, maar concurrentie is toch tof nietwaar? Daarom doe je mee aan "WEDSTRIJDEN". Het kan je alleen maar sterker maken. Doe toch gewoon uw ding op de vloer en zijt daarnaast een beetje sympathiek tegenover mekaar.
    Nog even over trainster Joke. Ik denk dat niemand beseft dat zij absoluut prachtige dingen in haar hoofd heeft. Beledigingen over eender wie in D-Fense zijn onterecht, nutteloos en helemaal kinderachtig.
    Liefs, Nina
    PS: D-Fense wordt gemist in het de reeks disco small groups!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Amaai, wie dat anoniempje ook mag zijn, de reacties die je op deze blog van een super dansgroep zet zijn ook totaal passé. Als jij denkt te weten wat dansen is, en je je tijd in D- fense steekt moet er toch iets zijn die je jaloers maakt! Het zijn stuk voor stuk alle 6 super dansers met een hele goeie Trainster!
    Maatjes, laat jullie hoofd niet hangen!
    Dit anoniempje weet totaal niet waarover hij/zij praat en durft zelfs zijn of haar naam niet te gebruiken.
    Dus er is maar één besluit; Anoniempje jij bent degene die hier kinderachtig is!
    Vele groetjes
    Ps.Geef er ne lap op,en laat diegene die jaloers zijn maar een poepie ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wij volgen dit hier al een tijdje en kunnen maar één ding zeggen: degoutant. Ik heb al vaak op het punt gestaan om iets te posten, maar nu zit er een wedstrijd aan te komen en is het, volgens enkele mysterieuze facebookposts over een nieuw stuk dans, misschien wel hét moment.

    Weet alsjeblieft dat jullie niet voor een volledig negatief publiek dansen. Voor veel dansers & bezoekers, meer dan jullie denken, is D-Fense een voorbeeld. Voor het feit dat je je niet onder één van de grote namen hoeft te verschuilen (of uiteindelijk naartoe te vluchten!) om je ding te kunnen doen en om succes te hebben. Omwille van het feit dat jullie onconventioneel zijn, in choreografieën en aanpak (ook al wordt dat niet altijd beloond) en qua persoonlijkheden en samenhang de enige GROEP zijn die die naam waardig is.

    Logisch dat de BULDO-kuddegeest, waarmee de meesten heulen, tegen is. Jullie vertegenwoordigen alles dat zij niet zijn en waar zij geen vat op krijgen.

    Er is een tijd geweest dat niets van dat alles jullie kon raken, maar om één of andere reden is het toch tot jullie doorgedrongen. Waarom toch? Zoals sommigen hier al boven zeggen: laat jullie hoofd niet hangen! Ga die vloer op en let the dogs out. Go get the gold.

    Wij zullen juichen, en anderen applaudiseren ongetwijfeld stiekem mee.

    M.V.

    BeantwoordenVerwijderen