D-Fense


* 5-voudig Vlaams (2006-2007-2008-2009-2010) en 4-voudig Belgisch (2006-2007-2008-2009) kampioen disco small group
* vice-Vlaams (2009), vice-Belgisch (2007), Vlaams (2007-2010) en Belgisch (2008-2010) kampioen hiphop small group

woensdag, september 09, 2009

DF goes Bratislava – dag 2: city vibezz

9 september 2009, reporter ter plaatse.

Melissa’s 16e verjaardag kan in ieder geval uniek genoemd worden. Wat een locatie! En middenin een Babylonische spraakverwarring bij het ontbijt (de vraag was simpel: hoe zeg je “verjaardag” in het Slovaaks?) dook er plots champagne op vanuit de hotelbar. Happy narodeniny, Melissa!

Deze woensdag was echter vooral bekend als vrije dag. Kilométers hebben we gedaan vandaag, met als allereerste stop de zoektocht naar de Sibamac Arena, waar reeds streetdancekampioenschappen doorgingen. We hebben hem gevonden, en o-wat-is-ie-groot! De beats dreunden de ramen, kieren en deuren uit, dus dat belooft voor de volgende dagen.

Gemixt met heel wat gesukkel met de bus-, tram- en wegenkaart (na rijp beraad besloten dat er geen bal van klopt), is het ons gelukt om achtereenvolgens te zien: de buitenwijken, het actieve centrum, het historisch centrum met het kasteel, shoppingcentrum Au Park (gigantisch!) en bij valavond tenslotte ook de brug over de Donau. Onderweg bleef geen enkele vorm van lokaal schoon buiten schot…

’s Avonds was het – opnieuw in kamer 301, alias De Deygere-Verfaillie, experimenteren geblazen met kapsels allerhande. Want hoe bevestigt men ook alweer een valse staart aan héél diverse hoofdjes? Vergeten te vragen. Juist ja. Goed nieuws: het is uiteindelijk gelukt! We hebben een kapsel, nu nog de make-up op punt stellen.
Misschien doen we morgen inspiratie op, want ondertussen zijn we geregistreerd en hebben we onze toegangspassen op zak. Hoog tijd om de boel eens te gaan checken aan de binnenkant van de Sibamac! Een interessant, en vooral: laatste relax dagje dus.

Maar vooreerst: slaap lekker!

Over en uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten